Har du brug for hjælp?

Hjerteformet filtnøglering med navn

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne fine nøglering, som består af et rødt filthjerte, er en super sød lille gaveide til kæresten. Du kan få trykt begge jeres navne derpå, og den søde nøglering kan på denne måde være et symbol på jeres store kærlighed til hinanden. Det bløde hjerte er flot forarbejdet og er let at sætte i nøglebundtet. En rigtig sød gave, som passer til mange anledninger.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Det søde lille røde hjerte er en super sød gaveide til kæresten. På denne måde kan du nemlig vise, hvor meget du elsker vedkommende og modtageren kan altid have det romantiske symbol med i lommen eller tasken.

Hjertenøgleringen er lavet af 3 mm tyk filt, og du kan vælge at få trykt begge jeres navne på hjertet, så der ikke er nogen tvivl om, at modtageren er optaget. Så let er det at lave en lille hverdagsting om til en helt særlig og personlig gave, som man altid kan have med sig. Med dette hjerte i nøglebundtet er der også større chance for hurtigt at finde nøglebundet i dametasken. Du bestemmer selv, om det er jeres rigtige navne eller kælenavne, der skal trykkes på den.

Hvis du er på udkig efter en sød, lille gave til kæresten, er den praktiske nøglering perfekt! Det at forene et romantisk symbol og en brugsgenstand er genialt, for så kan modtageren kigge på hjertet hver dag og tænke på dig. En rigtig praktisk og personlig gave, som modtageren helt sikkert vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: få jeres navne trykt på hver side af hjertet, inklusive nøglering
  • Materiale: 100 % uld
  • Mål: 6 x 6 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn
2020-11-27T01:00:39+00:00