Har du brug for hjælp?

Hjerteformet billedramme

85 kr
Inkl moms
- +
Har du et romantisk billede, skal det selvfølgelig i en romantisk ramme. Denne søde hjerteramme er perfekt til billeder af forelskede par eller nygifte, så de kærlige minder kan vises frem, når der er besøg i hjemmet. En dejlig og personlig gave til brylluppet, som kommer til at gå lige i hjertet på brudeparret.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Bryllupssæsonen er for længst i gang, og som vi alle ved, kan det være svært at finde den helt rigtige og personlige gave til brudeparret på denne særlige dag. Med denne flotte hjerteformede billedramme kan du indstille jagten på den perfekte gave. Hjerterammen er både dekorativ og personlig på samme tid. Find et godt billede af parret, som du kan sætte i rammen, før du pakker gaven ind, og oplev de glade smil, når den bliver pakket op.
Derudover kommer den selvfølgelig til at tage sig godt ud på gavebordet under festen, inden den finder sin plads i de nygiftes hjem. Hjerterammen kan også være en romantisk gaveide til din kæreste, der viser, hvor meget han eller hun betyder for dig. Er I nyforelskede, kan den søde ramme også fungere som en diskret kærlighedserklæring. Sæt romantikken tilbage i højsædet og forkæl den, du holder af med denne flotte hjerteramme.

Detaljer

  • Mål: ca. 30 x 28,5 cm, til billeder på 19 x 19 cm
2020-12-05T23:21:39+00:00