Har du brug for hjælp?

Hello handsome - barbersæt til manden

119 kr
Inkl moms
- +
En super lækker gaveide til manden, som han og ikke mindst hans ansigt vil elske. Det fine sæt indeholder tre skønne produkter: barbersæbe og -balsam og en fugtighedscreme, som alt sammen er med til at give en optimal barbering og en dejlig følelse efterfølgende. En perfekt gaveide til alle mænd, og noget som de helt sikkert ikke vidste, de manglede.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Hello handsome" hedder det fine barbersæt og dette navn må siges at passe til produkterne, for enhver mand, der bruger dem, bliver bare super lækker. Det plejende sæt indeholder de vigtigste produkter, som alle mænd burde bruge, når de barberer sig. Først en barbersæbe, som skummer op og gør det legende let at svinge klingen, så en fugtighedscreme, der beroliger og giver huden den nødvendige fugt, og til at runde det hele af er der en balsam til at gøre huden ekstra lækker.

Produkterne kommer i en flot retro indpakning, som får dem til at se super indbydende ud, og du får sikkert lyst til at barbere dig med det samme.
Hvis du er på udkig efter en lækker og plejende gaveide til manden, er dette sæt helt perfekt. Barbersættet egner sig især som fars dag-gave, men er også en super gaveide til fødselsdag eller jul. Alle mænd, som går op i at have en blød og lækker hud, uden stikkende skægstubbe, vil sætte pris på denne gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 3 plejeprodukter, indeholder barbersæbe, barberbalsam og fugtighedscreme
  • Mål: 18,6 x 12,5 x 4 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-25T15:58:09+00:00