Har du brug for hjælp?

Havfrue-badesvamp

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne søde havfrue er fuld af farver og er en dekorativ svampeholder til din brusekabine. Pres den fast på muren med sugekoppen og oplev hvordan en så lille tingest kan gøre underværker på det ensfarvede badeværelse. Den skal nok sørge for, at du kommer i godt humør inden badet er færdigt. En super gaveide, især til unge piger og kvinder!

Other customers bought

Beskrivelse

Nu har du endelig muligheden for at have din helt private havfrue i badeværelset. Hvem har ikke altid drømt om det! Dette vidunderlige eventyrsvæsen pynter ikke bare med flotte farver og et smilende ansigt, hun sørger også for, at din badesvamp ikke bliver væk eller ligger og tørre ud på brusekabinens gulv. Denne søde havfrue med rød hjertemund og en søstjerne i håret holder din svamp, som hun ovenikøbet har foræret dig, på rette plads.
Dyk ned i et hav fuld af drømme om sol og hvide skumtoppe på bølgerne, når du står under bruseren eller ligger i badekarret med denne søde havfrue for dine øjne. Hun er nem at sætte fast, bare pres hende på badefliserne, og hun sidder der allerede ved hjælp af sugekoppen. Tag en tur til det dybe ocean med havfruen, og mærk hvordan det gode humør stiger. Gaveideen til piger, der drømmer om at blive en havfrue!

Detaljer

  • Beskrivelse: holder til badesvampen med havfruemotiv inkl. Badesvamp
  • Materiale: 50 % polyester, 50 % polyamid (nylon)
  • Bemærk: sættes fast med sugekop
2020-12-06T02:41:37+00:00