Har du brug for hjælp?

Havenotesbog fra Moleskine

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Her er en gave til dem med grønne fingre! I havenotesbogen fra Moleskine kan du notere dine små havehemmeligheder og daglige betragtninger og iagttagelser. Havedagbogen indeholder desuden mange tips og information, så du kan komme godt i gang, selvom du er helt grøn i faget. En dejlig gave til enhver lejlighed.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kender du en, der elsker at pusle om sin have eller sin altan? Så har du fundet den perfekte gave her. I denne flotte havenotesbog fra Moleskine kan du nedfælde dine daglige betragtninger og dine tips til planterne, så du ikke glemmer dem igen. Her kan du også planlægge planteindkøb, udplantning og mange andre ting. Havenotesbogen indeholder desuden masser af information samt tips og råd til haven, så du kan komme godt i gang, selv hvis du er nybegynder. Du kan notere dine iagttagelser og på den måde lade havenotesbogen blive et redskab i din ambition om at blive en dygtigere og mere kompetent haveejer.

Find ud af hvilke planter og blomster, der egner sig til de forskellige årstider, hvornår de skal plantes ud og hvordan de skal passes og plejes. Det er bare om at komme igang, for med denne havenotesbog fra Moleskine kan alle få grønne fingre!

Detaljer

  • Beskrivelse: havenotesbog fra Moleskine
  • Mål: A5
  • Bemærk: sprog - engelsk
2020-11-25T19:52:11+00:00