Har du brug for hjælp?

Havenisse der sidder på toilet

215 kr
Inkl moms
- +
Når man skal, så skal man – også selvom man bare er en lille havenisse! Denne sjove havenisse der sidder på toilet er en munter gaveide til den, du kender, der altid bruger lidt for meget tid på badeværelset med avisen. Haven bliver lidt sjovere med denne havenisse, og de forbipasserende skal nok synes det samme!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvad gør havenisser egentlig, når de skal på toilettet? Det mysterium er nu opklaret med denne havenisse, der i al magelighed klarer naturens kald på et toilet midt i din forhave. Han bliver ikke forstyrret af de forbipasserendes nysgerrige blikke. Næ, han sidder og læser i sin lille bog, som om han var helt alene i verden. Denne særlige havenisse er et sjovt alternativ til de almindelige havenisser og viser samtidig en sund humor!

Den er lavet i vejrfast materiale og skal altså kun tages ind i tilfælde af frost, som trods alt ikke kommer så ofte her til lands. Regn og slud klarer han uden at blinke. Den sjove havenisse egner sig som indflyttergave, hvis du kender nogen, der lige er flyttet i eget hus, eller måske kender du nogen, der altid bruger lidt for lang tid på toilettet? Uanset hvem modtageren er, er du sikker på at vække et smil, når denne lille havenisse bliver pakket op!

Detaljer

  • Materiale: polyresin
  • Mål: 22,8 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-05T23:57:58+00:00