Har du brug for hjælp?

Gavesæt: harmoniske badebomber

169 kr
(367 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Så er det tid til at slappe helt af og glemme alt om hverdagens stress og jag - denne æske med ren luksus til badeværelset er fyldt med smukke og velduftende badebomber. De lækre og naturlige ingredienser plejer huden optimalt, så dyk ned i det dejlig varme vand og mærk, hvordan de skønne olier i sæben er med til at gøre huden fin og blød.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse skønne wellnessprodukter er fremstillet med kærlighed for detaljen. Og ikke nok med at de er dekorative og farverige, de indeholder nemlig også masser af plejende ingredienser, som din hud vil elske. At kunne ligge i et kar fyldt med velduftende bobler, lukke øjnene og bare nyde øjeblikket uden at skulle tænke på praktiske gøremål er sand lykke for de fleste. Denne gaveide kan være med til at forsøde hverdagen og hjælpe lykken på vej.
De lækre sæber er fyldt med naturlige ingredienser og æteriske olier, blomster og frugter, som gør badeoplevelsen helt perfekt. Prøv for eksempel "Pink Lady", som er en sand diskokugle til badekarret, den indeholder lavendel, hampefrø og kakaosmør, hvilket giver din hud ekstra fugt og kraft, så du kan danse natten lang.

Denne æske med ren luksus til badeværelset er en ideel gaveide til hårdtarbejdende kvinder, som trænger til et afbræk i hverdagen. Giv de lækre badebomber til en, du holder af, og som har fortjent lidt ekstra luksus. En perfekt gaveide til Valentins eller mors dag, som alle kvinder vil elske.

Detaljer

  • Beskrivelse: Æsken indeholder 2 badekugler à 160 g, 1 sæbe à 100 g, 1 stor badebombe à 50 g og en mindre badebombe à 30 g, i en elegant indpakning, hjemmelavede produkter, næsten udelukkende naturlige ingredienser, indeholder forskellige æteriske olier
2020-12-02T19:56:01+00:00