Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Hare-vatdispenser

135 kr
Inkl moms
- +
Sød, fin og praktisk: Vatdispenseren, der er formet som en sød hare, vil helt sikkert pynte på ethvert badeværelse og samtidig være en praktisk hjælp i hverdagen. En hare-vatdispenser er en sjov og anderledes gaveide til alle, der kan lide anderledes og nytænkende ting, når det kommer til indretning.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Alice i Eventyrland' har givet ideen til designet af denne fine hare i keramik, for ligesom i Eventyrland er ting ikke altid, hvad de synes at være ved første øjekast, og det er også tilfældet med denne søde hare-vatdispenser! Den søde hare passer perfekt på håndvasken eller kosmetikbordet. Den er både en pæn pyntegenstand og er samtidig praktisk og diskret. Du fylder haren med vatkugler eller vatrondeller, og når du skal bruge noget vat, trækker du det ud der, hvor harens hale sædvanligvis ville have siddet, hvilket ikke bare gør denne hare til en sød og praktisk gaveide, men den tilføjer samtidig noget sjovt, som modtageren helt sikkert vil smile af, når hun opdager hvordan den fungerer!
Mange kvinder anvender dagligt makeup og bruger vat til at fjerne sminken om aftenen eller korrigere den undervejs, og derfor vil denne gaveide helt sikkert glæde din veninde, mor og alle andre kvinder i dit liv, da den både er flot i designet og samtidig hjælper til med de praktiske behov til at ordne makeup i hverdagen!

Detaljer

  • Beskrivelse: fyldes med vatkugler eller vatrondeller
  • Materiale: keramik
  • Mål: 13 x 15 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T09:57:23+00:00