Har du brug for hjælp?

Hare-hæftemaskine

Fra: 155 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
(0)
Den søde og praktiske hare er den helt rigtige gave til kontoret eller skrivebordet der hjemme. I fin rosa eller hvid med sine store, flotte haretænder ser den ikke bare hyggelig ud, den er også din nye hjælper på kontoret! Giv den til kollegaen, til klassekammeraten eller til dem, der arbejder fra hjemmekontoret.

Other customers bought

Beskrivelse

Gulerødder er ikke bare godt og sundt for øjnene, den her harekilling har tydeligvis også haft godt af dem, når man ser på dens store, stærke tænder, som vil hjælpe dig med at holde styr på at få klipset alle dine vigtige papirer sammen på arbejdet eller der hjemme i privaten. Derudover ser harekillingen bare sød og nuttet ud, og vil med sikkerhed pynte på skrivebordet med sin fine rosa eller hvide farve og sit beredvillige ansigt, der bare er klar til at hapse løs i dine papirer.
Her har du fundet gaven til din kollega, der lige trænger til lidt farve og humor på kontoret og måske en hjælpende hånd til at holde styr på papirrodet. Eller til den lille pige, der lige er begyndt at synes, det er sjovt at tegne, male og være kreativ med papir. En gave, der med sikkerhed vil få dig til at kigge forbi kollegaens kontor for andet end en kop kaffe, for hvem kan sige sig fri for at blive lidt glad over en kontorhjælper, der hapser løs i papiret, bare for at hjælpe en?

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem rosa og hvid
  • Mål: 13 x 10,5 x 3,2 cm

Detaljer

  • Variant: hvid
  • Mål: 13 x 10,5 x 3,2 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2024-03-19T12:40:32+00:00