Har du brug for hjælp?
Fars dag tilbud:
15% rabat på oplevelser med koden: DAD18 . Vilkår
Indtil:

Flere visninger

Happy Birthday-guirlande

PÅ LAGER

Når man skal ønske tillykke, skal det gøres med stil! En Happy Birthday-guirlande er hængt op på få minutter og sørger for at man kommer i feststemning med det samme! Et festligt og stemningsfuldt element i enhver fødselsdagsdekoration!

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
79 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Med den flotte Happy Birthday-guirlande kan man ikke være i tvivl om, hvad der er festens tema! Den flotte og farverige guirlande er lavet af små lapper papir og store hvide bogstaver, der ønsker fødselsdagsbarnet "Happy birthday" med stil. De små lapper af farverigt papir er i øvrigt formet i forskellige geometriske former, og i enderne er der flot, glinsende metalfolie, hvilket får guirlanden til at se endnu mere festlig ud.
Denne guirlande er især god til en surprise party, på runde fødselsdage, og når vennerne skal overraskes med en god fest. En Happy Birthday-guirlande vil helt sikkert få stemningen til at være helt i top! Den er også god hvis man ikke lige er typen, der er god til at skrive kort. Hvorfor ikke være kreativ og bruge denne guirlande som et alternativ til det traditionelle fødselsdagskort?
Eftersom man aldrig rigtig kan få nok pynt og balloner, vil både store og små fødselsdagsbørn med sikkerhed glæde sig over denne festlige og farvestrålende fødselsdagshilsen på deres store dag. En rigtig god gaveide til fødselsdagsbørn i alle aldre, der skal fejres med manér!

Detaljer

  • Bekskrivelse: papirguirlande med dobbeltsidet tryk - på den ene side med skriften "Happy Birthday"
  • Mål: 400 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-05-26T15:28:55+00:00