Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Håndklæde med fotoblonde

  169 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  En gaveide med mange funktioner. Først og fremmest er håndklædet praktisk grundet dens funktion: at kunne tørre dine hænder efter håndvask. Derudover er denne gave i form af et håndklæde med fotoblonde også en skøn, personlig gave. Fotoblonden indebærer, at du har mulighed for at vælge dit helt eget billede, som vil blive trykt som en form for blonde på håndklædet. Et mere personligt og anderledes håndklæde fås vist ikke!
  169 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Er du på udkig efter en personlig gave? En gave med et personligt præg, der samtidig også har en praktisk anvendelse? Så har du fundet den helt rigtige gave! Her får du nemlig en personlig gave, der også har en praktisk funktion. Der er tale om et håndklæde.

  Håndklædet fås i tre forskellige farver: mørkeblå, røde eller hvid. Det, der så gør håndklædet personligt og specielt er, at du har mulighed for at indsætte dit helt eget billede, som vil blive printet som en blonde på håndklædet. Du kan selv vælge, om du ønsker at printe et billede fra din ferie, dit søde kæledyr eller et romantisk billede af dig og din kæreste eller din familie. Alt efter hvem, der skal have håndklædet i gave, kan du udvælge et billede, der passer til modtageren. Det er en god måde at gøre gaven personlig på.

  Håndklædet er 50 x 100 cm stort og kan derfor bruges til både at hænge ved toiletvasken eller også tages med til en dukkert på stranden.

  Detaljer

  • Varianter: vælg mellem blå, hvid eller rød
  • Materiale:
   • 100 % bomuld
   • Kant 100 % polyester
  • Mål: ca. 50 x 100 cm
  2020-12-02T22:48:03+00:00