Har du brug for hjælp?
8987 5508

Håndformet notesblok

85 kr
Inkl moms
-19,00 %
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Huskesedler figurerer så ofte i hverdagen, at vi knap nok lægger mærke til dem mere eller giver huskesedler nogen form for opmærksomhed. Det synes vi er synd, og derfor vil vi nu sætte en stopper for det! Derfor introducerer vi nu en sjov, smart og ikke mindst praktisk håndformet notesblok. I en travl hverdag fyldt med lange huskelister, indkøbslister og to do-lister, er det mindste man kan gøre for at gøre hverdagen lidt sjovere i det mindste at bruge en sjov form for huskeseddel.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Man husker bare bedre, når huskesedlen ikke er den klassiske, firkantede, gule post it, som nemt falder i et med omgivelserne, fordi man har vænnet sig til at se dem over det hele. Derfor har du her en håndformet notesblok, der afhjælper lige netop dén problematik! Denne notesblok giver en løftet finger eller en high five, og man husker straks meget bedre, og det hele bliver lidt sjovere og nemmere i en travl hverdag, der ellers til dagligt er fyldt med uendelige huskelister, huskesedler og indkøbslister.
Disse smarte huskesedler har en klistre-effekt, så man kan let som ingenting hænge dem op på køleskabet, opslagstavlen eller væggen, så man med sikkerhed husker det, man skal! Huskesedlerne kan også lægges på skrivebordet enten derhjemme eller på arbejdet, så man altid er klar til at tage noter, så ikke engang de vigtigste detaljer går tabt.

Detaljer

    2019-02-23T13:36:50+00:00