Har du brug for hjælp?

Håndchok - giv et håndtryk med stød i

69 kr
Inkl moms
- +
Giv et håndtryk med stød i - det er den helt klassiske spøg og skæmt-gave, der aldrig bliver for gammel eller slidt en joke! Giv et chokerende håndtryk til familie og venner og til folk, der bare trænger til at blive pranket!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den næste person, du giver et håndtryk, vil uden tvivl blive chokeret over den måde, du giver hånd på, og du kan sørge for, at de virkelig kommer i stødet. Du kan være sikker på, at både du og den du trykker i hånden vil få et godt grin over denne lille prank. Og bare rolig, det kan godt være, at man kan mærke det elektriske stød, men der er ingen, der kommer til skade. Det er dog ikke egnet til børn under 14 år og folk med hjertesygdomme eller andre helbredsproblemer.
Et håndtryk med stød i er perfekt formet til, at den let kan skjules i håndfladen. Sensoren er lavet med en lille ring, som du sætter på fingeren, så det ligner en ring, og det giver ekstra stabilitet uden at afsløre, at du har noget i hånden.
Alle, der elsker en god prank, vil blive lykkelige over at få denne i fødselsdagsgave - så kan der virkelig blive lavet sjov og ballade til festen, hver gang der kommer nye gæster ind ad døren, som lige skal i stødet!

Detaljer

  • Indeholder: 4 stk. AG3-batterier
  • ADVARSEL: ikke egnet til børn under 14 år og folk med hjertesygdomme eller andre helbredsproblemer
2020-12-02T16:22:52+00:00