Har du brug for hjælp?

Hånd-sæbe

85 kr
(708 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gave giver ordet "håndsæbe" en hel ny betydning! Den hygiejniske hånd-sæbe formet som en rigtig hånd giver følelsen af et godt håndtryk, når man vasker hænder med den. Sæben passer i ethvert badeværelse og egner sig godt som en værtindegave eller som et spøjst indslag i pakkelegen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hov, hvad er nu det, der ligger der? Denne sæbe er noget af et blikfang ved håndvasken, hvad end det er i manicuresalonen eller hjemme i privaten: En håndsæbe i bogstaveligste forstand, der helt sikkert et smil frem på læben hos modtageren og dennes gæster, når de skal vaske hænder. Sæben ligner til forveksling en rigtig hånd, og når man bruger den, skal man nok lige vænne sig til det stive håndtryk, men snart bliver denne hånd-sæbe den foretrukne måde at få rene hænder på.
Den søde sæbe er en sjov gave til alle og især dem, der tit har gæster. Sæben sørger for en dejlig moskusduft i badeværelset og helt sikkert også god stemning. En fin lille gaveide til "bare fordi" eller næste gang, man bliver inviteret til middag. Hvad med at pakke den ind og have den med i pakkelegen? Den, der vinder gaven, vil blive henrykt, når han ser, hvad der venter inde i gaven.

Detaljer

  • Beskrivelse: med moskusduft
  • Vægt: 115 g
  • Bemærk: sidste anvendelsesdato, som er angivet på emballagen, stammer fra oprindelseslandet og kan uden problemer ignoreres - sæben bliver ikke for gammel
2021-01-22T22:14:09+00:00