Har du brug for hjælp?

Halskæde med hjerteformet vedhæng med indgravering

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Som valentinsgave til kæresten, som venindehalskæde, eller som søsterhalskæde - du bestemmer selv, hvem der skal nyde godt af denne fine og romantiske gave. En lang halskæde med et hjerteformet vedhæng, hvor der også er en lille similisten. Prikken over i'et er indgravering, som kan være jeres forbogstaver eller modtagerens initialer. En fin, feminin og personlig gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne halskæde er enkel og skøn - og en skudsikker vinder, når din bedre halvdel skal forkæles med en romantisk gave, om det er for at fejre jeres måneds- eller årsdag, bryllupsdag, fødselsdag eller bare en "jeg elsker dig"-gave. Det plejer jo at være en endnu større overraskelse, når man ikke forventer at få gaver.
Halskæden kommer på en lille kuglekæde, der er cirka 45 centimeter lang. På den hænger et vedhæng, der er formet som et hjerte. Vedhænget er cirka 2,8 x 3 centimeter stort. Det, der gør halskæden endnu mere speciel og romantisk er, at du kan indgravere vedhænget med tre tegn. Skriv jeres forbogstaver forbundet af et "&"-tegn, modtagerens initialer, eller et akronym, f.eks. "JED", som kunne stå for "jeg elsker dig", eller noget helt andet. Valget er dit, og du vil blive overrasket over, hvor meget kærlighed man kan udtrykke med bare tre tegn.

Detaljer

  • Materiale: poleret rustfrit stål
  • Mål: vedhæng 2,8 x 3 cm., kæde ca. 46 cm, 2 mm bred (med karabinlukning)
  • Bemærk: brug ikke specialtegn til indgraveringen
2020-12-02T22:18:16+00:00