Har du brug for hjælp?

Halskæde "Heart" med indledende - rose guld

519 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Denne diskrete, smukke halskæde har en smuk hjerte vedhæng - det indgraveret med en indledende til dine behov og dermed yderligere forfinet. Du har også vælge, om du ønsker at aflevere kæden i ren sterling sølv 925 eller med en ekstra (rosé) forgyldning. En dejlig, personlig gave for eksempel den bedste søster, kæreste eller partner fedeste!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En potentiel klassiker i smykkekollektion af modtageren: Den halskæde med et hjerte vedhæng er en yderst elegant og enkelt indrettet tilbehør - og også lavet af høj kvalitet sterling sølv 925!

Med deres slanke udseende til at matche mange tøj stilarter, er du nødt til hånd over kæden med en forgyldt eller mulighed; vælger her mellem guld og steg guld.

En perle med individuelle charme, kæden også af graveringen på hjerte vedhæng er; Vælg en indledende ingen bedre måde at det første bogstav i det første navn som forevige.

I praksis kæden også er, fordi det kan være i længden med omkring 5 centimeter justeret og bør være så behagelige at have i hvert fald - og det skal gælde samt sikre, at modtageren Halskæde "Heart" med indledende meget ville ofte slid . En gave idé med charme og stil!

Detaljer

Halskæde ""Heart"" med indledende

Valg: med rose guldbelægning
Leveringsomfang: 1 Kæde med vedhæng
Egenskaber:
Velskabt kæde med Herzanhänger
Kæde længde justerbare (cm til ca. 5)
Individuelt, takket være ønsket gravering af initialer
Materiale: sterling sølv 925
Mål:
Omkring 40-45 cm (længde kæde)
1 cm (diameter af traileren)
Bemærk: Du må ikke bruge specialtegn til personalisering.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2022-01-23T01:49:55+00:00