Har du brug for hjælp?

Gylden kærlighedslås med indgravering

215 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

Kærlighedslåsene er blevet et stærkt symbol på evig kærlighed - og trenden har spredt sig som en steppebrand fra Pont des Arts broen i Paris til hele verden - hvor end du bevæger dig vil du finde en bro, hvor der hænger én eller flere kærlighedslåse. Find en bro i verden, tag til den, lås den gyldne hængelås fast, smid nøglen væk - nu hører I sammen for altid.

* Skal udfyldes

215 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gyldne kærlighedslås, der er formet som et helt perfekt hjerte, er ikke bare skøn at se på, på grund af den gyldne farve. Den her kærlighedslås giver dig også mulighed for at få indgraveret dit eget og din kærestes navn sammen med en dato der er vigtig for jer - og så er den klar til at blive hængt op på den bro i verden, som betyder allermest for jer to. Udover det, så har hængelåsen en ekstra lang bøjle, så den er lettere at montere selv på lidt mere besværlige steder. Når den er hængt op på den rigtige plads, så kan der ikke være tvivl om at I to elsker hinanden, og det har I også bevist overfor hele verden.

Den gyldne kærlighedslås med indgravering, er en gave der vil få din kærestes hjerte til at banke lidt ekstra når låsen bliver pakket ud, og nu kan I være en del af den smukke kærlighedstradition - I skal bare finde den helt rigtige bro, hvor jeres kærlighed kan blive markeret.
Forær den skønne kærlighedslås til din kæreste på Valentines Day eller giv din kæreste den på jeres årsdag. Den gyldne kærlighedslås er en dejlig og kærlig gaveidé til den du elsker.

Detaljer

  • Beskrivelse: gylden kærlighedslås med indgravering
    • ekstra lang bøjle
  • Mål: 4,8 x 9,6 cm x 0,7 cm
  • Vægt: 87 g
  • Bemærk: ingen specialtegn
2023-03-29T17:51:01+00:00