Har du brug for hjælp?

Guitar-ske med indgravering - Sugarcaster

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu bliver det straks både sjovere, sejere og mere rocket at drikke te. Nu kan du nemlig drikke din te med en ske, der er formet som en sej rockguitar. Desuden giver denne gave dig din helt egen, personlige ske, fordi du har mulighed for at indgravere skeen med op til 20 tegn, der vil blive indgraveret på skeens skaft. Det kan være dit navn, en sangtitel eller et kælenavn - du bestemmer! Denne guitar-ske er en sej, anderledes og personlig gaveide til enhver te-drikker, luftguitar-spiller eller rockmusik-fan.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Leder du efter en sjov, anderledes, sej og rocket gave, så er denne gave den helt rigtige. Her får du en ske, der er formet som en guitar. Skeen fås i tre forskellige udgaver med tre forskellige guitarer. Skeen bliver din helt personlige seje ske, for den kan nemlig indgraveres med op til 20 tegn efter eget valg. Det gør, at du kan tilpasse denne gave, så den passer perfekt til den, du ønsker at give skeen i gave til. Der er i hvert fald ingen tvivl om, at skeen vil gøre det sjovere, næste gang du skal drikke te eller kaffe.

Har du en ven, der er fan af guitarer og rockmusik, så vil det være oplagt at indgravere et ord fra hans yndlingssang eller band som for eksempel "Wonderwall" eller måske hans kunstnernavn, hvis han selv har sit eget band. Denne guitar-ske med indgravering er i hvert fald en sjov og anderledes samt personlig gaveide.

Detaljer

  • Varianter: fås i 3 udgaver
  • Materiale: metal
  • Mål: 13 x 4,3 x 0,9 cm
  • Bemærk: brug ikke specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2021-01-25T04:14:17+00:00