Har du brug for hjælp?

Guitar med plads til shotsglas

259 kr
Inkl moms
- +
Når du giver denne fede guitar med plads til seks shotsglas, giver du helt klart også muligheden for at skyde en larmende fed og fantastisk fest igang! Det her er jo tydeligvis ikke bare en bakke med seks glas på - det er en elektrisk guitar med shotsglas stående i - så er du sikker på at få et klap på skulderen af modtageren og selvfølgelig et shot eller to som tak.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Den lille bakke, der er designet som en ægte elektrisk rockguitar, er ikke bare virkelig fed i sig selv - den er ekstra sej, fordi den kommer med seks shotsglas, så festen med sikkerhed bliver et kæmpe hit! Der vil blive gjort store øjne, når du bærer guitaren ind med fyldte glas, stiller den på bordet og tilbyder et lille shot til at starte aftenen på. Bakken er nem at tage med omkring, så hvis I for eksempel skal holde Tour de Chambre på kollegiet, så kan du nemt have den med rundt på hele turen og dele ud af dine shots over alt.

Mangler du den helt rigtige og meget seje indflytningsgave til din kammerat, der lige er flyttet ind på kollegiet, så vil den fede, røde rockguitar med plads til seks shotsglas helt sikkert gøre lykke både hos ham, men også på selve kollegiet - og du er inviteret med til festen.

Detaljer

  • Beskrivelse: rød guitar med plads til 6 shotglas
  • Materiale: plastik, glas
  • Mål: 44,5 x 4,1 x 17,5 cm / 5,1 x 4,1 cm
  • Bemærk: kan komme i opvaskemaskinen
2020-12-03T07:39:05+00:00