Har du brug for hjælp?

Guardian Angel Memo holder med gravering

79 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Den lille smukke skytsengel vil beskytte modtageren som Zettelhalter enestående før tabte papirer! Den personlige engravable gave idé er meget opmærksomme, virkelig smuk og praktisk en af ​​slagsen. Perfekt til lykønskninger!

* Skal udfyldes

79 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Et vindstød eller en skødesløs bevægelse, allerede den vigtige kvittering, visitkort eller vigtig bemærkning er spores. I den forstand vil den store skytsengel børstet metal være en god ånd og omhyggelig med sin magnetisk enhed pålideligt til alle betroet ham listen.

Hertil kommer, at personlige Engravable, små stykker papir indehaveren er også tilgængelig for alle andre gode ønsker, som du vil give til en fødselsdag eller enhver anden lejlighed nogen undervejs. En lige så usædvanlig og overbevisende idé at lykønske dem! Den elegante notat indehaver kommer fra hjertet og er perfekt til at ønske, for eksempel, en ven eller en bekendt alle de bedste, med eller uden hende at komme for tæt på ham.

Gode ​​ønsker, en smart bolig tilbehør, der formentlig alle kan bruge og en personlig dedikation til boot, denne lille engel overbeviser over hele linjen - stor gave idé!

Detaljer

Guardian Angel Zettelhalter

Med magnet
Omkring 3 cm
Oval base for vedhæftende
2023-09-22T18:02:59+00:00