Har du brug for hjælp?

Grillsæt med indgravering

299 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Mangler du den perfekte gave til manden der har alt og som bare elsker at bruge så meget tid som muligt ved grillen både sommer og vinter? Så behøver du ikke lede længere - dette personlige grillsæt vil gøre ham lykkelig, og der er ikke nogen, der vil være i tvivl om, at det er en grillmester, de har med at gøre!

* Skal udfyldes

299 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Her er det fuldendte gavesæt til den lidenskabelige grillmester! Den seje grillkuffert af metal kommer med alle de vigtigste redskaber, der er nødvendige for at, I får 100 % vellykkede og storslåede grillaftener - sommer som vinter. I kufferten finder du tang, gaffel og palet af rustfrit stål, som er nemt at gøre rent og designet er super klassisk og lækkert.

Hvis du hele sommeren skal være vært for succesfulde havefester og tilberede lækre pølser, bøffer og spyd i topklasse til dine gæster - så skal du selvfølgelig have det her grillsæt. Du får jo ikke bare det rigtige grillværktøj i en praktisk kuffert - du kan også få dit navn indgraveret eller f.eks. "Grillkongen Lars" - du har nemlig 30 tegn at arbejde med, som er fordelt på to linjer.

Så hvis du står og mangler en personlig, anderledes og virkelig fed gave til manden der har alt, så vil det seje, og ikke mindst flotte, grillsæt med indgravering med sikkerhed gøre lykke!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder tang, gaffel og palet
  • Mål: 8,7 x 37 x 10 cm
  • Bemærk: brug ikke udelukkende store bogstaver, da de tager for meget plads. 
2021-01-22T16:51:34+00:00