Har du brug for hjælp?

Grillmachete rustfrit stål med gravering

229 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Fra de dybeste dybder af junglen jungle, da det kun findes i eventyr romaner, at den indenlandske Grill: Den Grillmachete rustfrit stål gør hver grill bestemt et lille eventyr. Med en personlig gravering på omkring 25 tegn kan du gøre grillen machete for individuel gave. Solen er tilfreds bestemmer hver grill på den funktionelle machete!

* Skal udfyldes

229 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Den machete til burgere og øl: Den Grillmachete med gravering er det værktøj, hver grill giver den fortjente følelse af eventyr blandt venner. men med sin alsidige funktioner giver det ikke kun stærk, men snarere med til at gøre grillen nydelse så behageligt som muligt!

Med en samlet længde på omkring 48 cm komfortable burgere og bøffer kan drejes med den eventyrlystne værktøj. Kanten på spidsen er skarp nok til at skære op små pølser og tre tænder lige før grebet er perfekt til flaskekapsler til at løse en kølig Bierchens - eller saftevand.

Højdepunktet i Grillmachete er den personlige gravering: Med 25 tegn, du har nok plads omkring din / s modtager / s til "Grill King Tobias" til at vælge eller til titel (som på billedet) machete til "Fabians Grillmachete".

En sjov gave til alle grill-fans, hvilket gør drejning og sydende på ilden med et individuelt præg bestemt endnu sjovere. Simpelthen cool!

Detaljer

Grillmachete rustfrit stål med gravering

Spatel, oplukker, og let skæreværktøj til grillen
Materiale: Rustfrit stål med træskaft
(Brug ikke specialtegn!) Personlig gravering med op til 25 tegn
Dimensioner: 14 x 55 x 2 cm
Bemærk: Det er i dette værktøj, ikke en reel machete. Kanterne af Grillmachete er lidt eller slet ikke skærpet.
2022-01-19T05:39:19+00:00