Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Graviditetsdagbog

215 kr
Inkl moms
- +
Forsød ventetiden for en vordende mor med denne graviditetsdagbog. Her kan de mange tanker, følelser og drømme skrives ned, så man husker hvert øjeblik af den magiske tid. Den perfekte gave til en første gangs-mor!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

En graviditet er fuld af "første gange"; første ultralydsskanning, de første shoppingture, hvor der skal købes babyudstyr, den første fødselsforberedelse, de første veer osv. Mange vigtige øjeblikke og erindringer som man ikke vil glemme. For at kunne gemme på alle disse særlige øjeblikke giver denne specielle dagbog mulighed for at gøre alle de små erindringer til noget, som de vordende forældre altid vil kunne huske og se tilbage på.
Dagbogen indeholder over 30 sider, som kan udfyldes med personlige oplysninger og ting, der sker i løbet af de ni spændende måneder. Derudover er der tyve specielle sider, der giver plads til at kunne indsætte billeder af den voksende mave og ultralydsbilleder. Yderligere er der i den lille bog også nok plads til at kunne opbevare mindeværdige noter eller andre småting. Alt i alt den perfekte gave til vordende mødre.

Detaljer

  • Bemærk: bogens tekst er på engelsk

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T22:54:37+00:00