Har du brug for hjælp?

Good luck-luksussæbe

69 kr
(690 kr / kg) Inkl moms
- +
Nogle gange har man lige brug for at blive ønsket held og lykke og med denne flotte dåse med 100 gram luksussæbe, kan du ønske venner og veninder held og lykke, f.eks inden de skal til eksamen. En sød og betænksom gaveide til kommende studenter eller som gave til veninden, der skal til jobsamtale!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nogle gange er det rart for folk at vide, at man tænker på dem og ønsker dem det bedste, især hvis de er pressede på grund af eksaminer, prøver eller står og skal tage en stor beslutning, der godt kunne bruge en lille portion held med på vejen. Normalt siger man det med blomster, kort eller chokolade, men hvorfor ikke give en anderledes og mere velduftende gave såsom en lækker sæbe? Den vil helt sikkert være langt mere praktisk og blive husket på med glæde!
Denne skønne good luck-sæbe leveres oven i købet i en fin metaldåse, hvor der også her er påtrykt "Good Luck", og den kan efterfølgende bruges til opbevaring af små ting.
Selve sæben har en skøn duft af blommer, som både er intensiv og meget behagelig på samme tid! Denne luksussæbe er lavet af naturlige ingredienser som sheabutter og olie, der er lavet af blommefrø og føles meget behagelig for huden.
En rigtig god gaveide især til kommende studenter, hvis man gerne vil give dem en lille opmærksom gave og samtidig ønske dem held og lykke!

Detaljer

  • Beskrivelse: dufter af blommer og leveres i en flot metaldåse
  • Materiale: rene naturlige ingredienser, baseret på planteolier (kakaosmør, sheabutter, olie fra blommefrø)
  • Vægt: ca. 100 g
2020-11-25T23:38:14+00:00