Har du brug for hjælp?

Golfbold-brille

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu behøver man ikke længere bruge vildt meget tid på at lede efter golfbolden, når man ikke ramte "hole in one" på golfbanen. De blå golfbriller får golfbolden til at lyse op i det grønne græs, så man hurtigt kan komme videre med spillet. En rigtig god og ikke mindst praktisk gaveide til alle mænd og kvinder, som gerne vil koncentrere sig om, og nyde deres golfspil! En golfbold-brille bliver hurtigt en uundværlig del af golfudstyret.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Alle golfspillere kender det her: Man har slået et slag, og der var desværre ikke "hole in one". Man må altså på jagt efter sin golfbold, men bolden er temmelig lille og plænen er temmelig stor, og man kan bare ikke finde golfbolden nogen steder, selvom man leder og leder. Der er en løsning på problemet! Med denne golfbold-brille dæmpes farverne fra omgivelserne og den hvide golfbold lyser op, så man kan fortsætte sit spil så hurtigt som muligt, og nyde det uden alt for mange afbrydelser, så man ikke ender med at opgive, lige mens man havde det så sjovt!
Denne praktiske gaveide er med andre ord helt ideel til alle mænd og kvinder, som elsker at spille golf og er rigtig god til både jul, fødselsdag eller måske pensionisten, der nu får masser af tid til at slappe af på golfbanen. Modtageren vil uden tvivl sende dig en venlig og taknemmelig tanke, næste gang de er på golfbanen og leder efter golfbolden med deres praktiske golfbrille!

Detaljer

    2020-11-25T21:34:56+00:00