Har du brug for hjælp?

Golfbold-æggeform

85 kr
Inkl moms
- +
Nu kan du få golfbolde med masser af proteiner! Form dine hårdkogte æg til golfbolde med en golfbold-æggeform. Brug æggeformeren og giv dine æg en makeover, som ikke er set før. Runde æg?! Spiselige golfbolde?! Med denne æggeform er der noget at snakke om ved spisebordet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Giv en sjov gave til en, som holder af at spille golf eller til ham, som elsker at give sine gæster noget at snakke om ved sine buffeer. Det er en anderledes måde at servere æg på, som stiller nye spørgsmål. Hvordan er æggene blevet runde? Og hvordan har de fået et golfboldmønster? Kun han vil vide hvordan æggene er blevet til. Æggene ser mystiske og avancerede ud, men æggeformeren er virkelig nem at bruge. Æggene koges på almindelig vis og derefter lægges de kort i koldt vand, for at køle dem ned. Når æggene er blevet kolde, pilles de og puttes i æggeformen, som lukkes - og viola! Spiselige golfbolde!
Æggene er sjove både i madpakken og på det kolde bord til jul eller andre festligheder. Giv en original gave i form af en golfbold-æggeform. Men pas på, det bliver et værre svineri, hvis du kommer til at tage dine golfbolde-æg med på golfbanen, og skyder dem afsted! Og modsat vil dine tænder og smagsløg nok ikke blive særligt begejstrede, hvis du kommer til at servere ægte golfbolde til frokosten.

Detaljer

  • Brugsanvisning: kog æggene, køl dem ned, pil dem og put dem i æggeformen
  • Materiale: kunststof
  • Mål: 6,8 x 7,4 x 5,2, cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-11-29T11:33:23+00:00