Har du brug for hjælp?

Glødepære til laptop

129 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Med den fine glødepære til din laptop sprederder sig et særligt lys over dit arbejde. Glødepæren, som er forbundet via en USB-forbindelse til din laptop eller iPad, spreder på ingen tid et behageligt lys, så du også kan se, hvad du laver i mørke. Lampen, du kan have med dig på farten, er minimalistisk og klassisk i sit design - en fantastisk gaveide til alle, der kan lide at få kastet lidt ekstra lys over deres arbejde.

Other customers bought

Beskrivelse

Du har brainstormet, lavet mind-maps, tænkt og tænkt og med ét lyser pæren op - den gode idé! Den oplevelse kan du have hver dag. Med den fine glødepære til din laptop, føles det nemlig, som om du får en fantastisk idé hvert minut, samtidig med at lampen spreder et behageligt arbejdslys, så du rent faktisk kan producere den ene vilde idé efter den anden. Udover det kan du arbejde ordentligt ved din laptop eller lignende, også selvom du sidder et sted, hvor belysningen ikke er god - du plugger bare pæren i USB-stikket, og så lyser den op for dig.

Den klassisk og minimalistisk designede lampe forener form og funktion til perfektion, og det er en anderledes og virkelig brugbar gave til alle, der har en laptop. Denne gadget er mere end bare en rigtig god idé, den vil være virkelig nyttig i mange situationer! En lille gave til din studieven eller overrask din kollega på hendes fødselsdag med en glødepære til hendes laptop.

Detaljer

  • Beskrivelse: lampe med USB-tilslutning til f.eks. laptop / touchpad
  • Mål: 24 cm
  • Bemærk: blødt, blåt, fosforiserende lys
2020-12-02T14:25:21+00:00