Har du brug for hjælp?

Glitterdiademer i pink og sølv

49 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Med disse fine glitterdiademer i sølv og pink bliver dig og veninderne hurtigt klar til fest og ballade. Diademerne er lige at til sætte i håret, og så er du klar til aftenens udklædningsfest, for nu ligner du en rigtig prinsesse. De er også gode at have med til venindens polterabend!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Til store og små med prinsessedrømme. Glitterdiademerne til små og store vil sørge for, at lillepigen bliver lige præcis så fin som hun vil være. Diademet er lige til at sætte i håret og voila, en prinsesse er fremtryllet. Hun kan selv bestemme, om den skal være pink eller sølvfarvet, og de fine sten vil funkle og glimte i lyset, og måske vil hun vinde for bedste udklædning. Under alle omstændigheder vil hun uden tvivl have haft en fortryllende dag!
Det kan også være, du står og skal til din bedste venindes polterabend, så vil diademerne også skabe lykke på dagen, hvor I alle sammen kan få lov til at føle jer lidt som prinsesser sammen med den kommende brud. Og hvem elsker ikke at klæde sig ud som en glimmerprinsesse og pynte sig med lyserøde og glimtende ting?
Det her er en rigtig fin gaveide til børn og voksne, der bare elsker at pynte sig til hverdag og fest!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 4 stk. diademer til at sætte i håret (2 sølv, 2 pink)
2020-11-25T20:42:08+00:00