Har du brug for hjælp?
8987 5508

Glimmer gavesæt til badenymfer

169 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

I dette skønne og fantastiske glimmer gavesæt til badenymfer får man et gavesæt fyldt til randen med alt, hvad man har brug for, for at blive ren i badet, men også lidt forkælelse, som er lige hvad en vordende badenymfe kan bruge. Badesættet er holdt i lyserøde farver og vil få et hvert pigehjerte til at banke begejstret, og derudover er gavesættet proppet med de kendte bath bombs, badebomber, som man putter i vandet, og de vil så skabe en masse sæbebobler. Nogle af dem får endda vandet til at glimte.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 299,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

I dette skønne glimmer gavesæt til badenymfer får man et gavesæt fyldt til randen med skønne produkter alle i lyserøde farver og med glimmer, der taler til ethvert pigehjerte og til alle dem, der er vilde med lyserødt og glimmer. Gavesættet indeholder i alt fem produkter, der alle er overrakt med kærlighed. De forskellige produkter indeholder naturlige indholdsstoffer såsom kakaosmør, blomsterolie, og de er alle håndlavede og dufter skønt og plejer kroppen.
Gavesættet indeholder en body butter (body lotion), der dufter af grapefrugt og indeholder glimmer, to af de populære bath bombs (badebomber til at lave bobler i karbadet), et stykke håndlavet sæbe og en normal sæbe. Til alle dem, der ikke før har prøvet bath boms, er det tid til, at I skal, for de er i sandhed en skøn oplevelse. Hele gavesættet er en super gaveide, der med sit indhold, glimmer og lyserøde farve kun vil skabe glæde.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 body butter à 210 ml, 1 sæbe à 100 g, 2 badebomber à 160 g, 1 stykke sæbe à 30 g - alle er håndlavede og med skønne duftkompositioner
  • Materiale: indeholder naturligt indhold såsom kakao- og sheasmør, olier og dufte
  • Bemærk: kommer i smuk gaveindpakning

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-02-19T08:58:42+00:00