Har du brug for hjælp?

Gin & Titonic - isterningebakke

85 kr
Inkl moms
- +
Med den sjove isterningbakke Gin & Titonic kan man lave mini krydstogtsskibe og lade dem dykke ned i drinksene. En anderledes måde at køle drinks ned på! Denne sjove lille gaveide er god til mange anledninger, og modtageren vil uden tvivl få meget sjov ud af at iagttae de synkende isterningeskibe.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Too soon? Det er over 100 år siden at det store krydstogtskib Titanic sank. Det er en historie, de fleste kender, fordi historien om skibet, der blev sunket af et stort isbjerg, senere blev filmatiseret - op til flere gange endda. Nu kan alle fans af det legendariske krydstogtsskib, eller filmen med Leo og Kate, nyde en Gin & Titonic. De synkende isterningeskibe er en super gaveide til en aften med tøserne eller måske som indflyttergave. Det detaljerede skib i miniatureform kan svømme rundt i drinks og kollidere med andre isblokke eller bare dykke godt ned i dybet. Mon ikke alle gæster kigger en ekstra gang i glasset, næste gang der bliver serveret drinks med disse cool isterninger?
Den fleksible og holdbare isterningbakke er en god gaveide til både venner og familie og passer særligt godt til en omgang sænke slagskibe eller enhver anledning, hvor der serveres gin og tonics.

Detaljer

    2021-01-26T09:40:23+00:00