Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Dette lys ligner en ægte gentleman - velklædt i et hvidt glas med sort låg, overskæg af stof og den opmuntrende tekst "You are so cool". En sød gaveide til mænd med manerer eller kvinder, der er på udkig efter en gentleman, omend denne kun er et lys. Det fine og dekorative lys kan gives i mange anledninger og passer i alle hjem.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
99 kr
(160 kr / kg)
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Var det noget med et romantisk lys med gode manerer? Så er dette gentleman-lys med låg og påskrift helt perfekt. Den lysende gaveide kommer i et elegant glas med et passende låg, og den gør en god figur overalt i hjemmet.
Denne sorte og hvide pyntegenstand minder til forveksling om noget, man kunne være stødt på i et køkken i 50'erne eller 60erne, og det enkelte og elegante design gør, at den også passer ind i moderne hjem. Duftlyset spreder en herlig og let maskulin duft med aromaen "Cool Gray" og kan eventuelt være et godt maskulint touch, hvis fruen i huset har overtaget indretningstjansen. På denne måde kan du nemlig overtage den skjulte del af indretningen, som går lige i næsen.
Det smukt indpakkede og velduftende lys kan gives i mange forskellige anledninger, og eftersom det er holdt i neutrale farver, passer det også i langt de fleste soveværelser, stuer og badeværelser. I denne gaveide gemmer der sig både noget godt til øjet og til næsen og oven i hatten skaber det tændte lys naturligvis også en hyggelig stemning.

Detaljer

  • Beskrivelse: Duftlys med aromaen "Cool Gray", i glas med låg, med "overskæg" af stof og påskriften "You are so cool"
  • Mål: 14,5 cm
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-20T07:43:27+00:00