Har du brug for hjælp?

Geisha-sæt

309 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Et sæt lavet til de pirrende stunder i soveværelset! Dette Geisha-sæt består af seks forskellige dele, som du kan bruge til sensuelle lege og forførerisk nydelse. En fræk og erotisk gaveide til dig og din kæreste, der helt sikkert hæver temperaturen et par grader.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Kan du huske filmen Mit Liv som Geisha? Du blev sikkert tryllebundet af den spændende og hemmelige verden med de smukke dragter og den pirrende sensualitet. Med dette sæt kan du opleve lidt af Geishaens hemmelige verden i dit eget soveværelse. Sættet består af seks dele, der stimulerer dig og din partner i den erotiske afdeling. Massageolien har en afrodis, en afrodiserende virkning, så I kan vække hinandens lyst med den eksotiske duft. Der en olie til intime kys, en showergel med frugtduft, en orgasmecreme til kvinder, kropspudder og en fjer, som I kan bruge til at pirre hinandens erotiske zoner.

Alle de flydende produkter er spiselige, så I behøver ikke at holde jer tilbage. En fræk og pirrende gaveide til din kæreste, hvis du gerne vil have lidt gang i soveværelset. Med dette Geisha-sæt kommer du til at opleve mange fantasifulde og eksotiske timer, hvor dig og din kæreste har tid til at udforske hinanden.

Detaljer

  • Beskrivelse: gavesæt med massageolie, intimolie, badegel, orgasmecreme, kropspudde samt en fjer
  • Vægt: massageolie 10 ml afrodiserende intimolie 10 ml badegel 10 ml orgasmecreme 4 ml korpspudder 4 ml
2020-11-29T12:21:55+00:00