Har du brug for hjælp?

Gavesæt til vinkendere

259 kr
(345 kr / l) Inkl moms
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

I dette gavesæt finder du en proptrækker, en drypholder, en skænkeprop, en flaskeprop og en sidst men ikke mindst en god flaske rødvin - nemlig en Casa de Campo-Cabernet-Carmenere fra Chile i Sydamerika, der som bekendt er berømte for deres lækre, velsmagende og populære vine. Ved hjælp af dette gavesæt kan man altså få mest mulig nydelse og hygge ud af en flaske vin og godt selskab.
Denne gave er populær! Kun få tilbage på lager

Beskrivelse

Dette gavesæt er en super gaveide til enhver vinkender eller bare vinelsker, der i fremtiden aldrig mere vil løbe tør for eller mangle nogle former for vin-gadgets og tilbehør. Hvem ved, måske vil gavesættet endda forårsage, at der i fremtiden i dette hjem hos modtageren af gavesættet vil blive drukket meget mere vin, alene af den grund, at man nu har så meget vin-tilbehør at bruge og prøve af!

Gavesættet til vinkendere er som titlen beskriver en mere end oplagt gave at forære til dem, der holder meget af vin. Ikke bare at drikke den men også om at undersøge forskellige vine og være sikker på, at man drikker de gode slags. Et gavesæt til vinkendere er også en god ide at medbringe som værtindegave, når man næste gang er inviteret til middag. Derudover kan dette gavesæt også være en super gaveide til den, der lige er flyttet hjemmefra.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 proptrækker, 1 drypholder, 1 skænkeprop, 1 flaskeprop og 1 flaske rødvin Casa de Campo-Cabernet-Carmenere fra Chile 12,5 % vol. (indeholder sulfite), skal opbevares koldt og tørt
  • Kapacitet: 750 ml
  • Mål: 35 x 11 x 13 cm
  • Bemærk: denne artikel indeholder alkohol og må ikke anvendes af personer under 16 år - ved bestilling bekræfter man at måtte anvende produktet lovligt
  • Produceret i Grand Cru, I-67290, Petersbach
2019-09-16T15:20:12+00:00