Har du brug for hjælp?

Gavesæt til dåben med indgravering

429 kr
Inkl moms
- +
Dette gavesæt kan også gives til barnets første fødselsdag, men er mere end ideelt som dåbs- eller navngivningsgave. Gavesættet indeholder tre gaver: en blød og sød bamse og to runde æsker i sølv. På den ene æske står der "My first tooth", og på den anden æske står der "My first curl". De er altså beregnede til at opbevare henholdsvis barnets første tand og barnets første hårtot. På æsken under teksten kan du tilføje barnets navn.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"My first tooth" og "My first curl" - barnets første tand og barnets første hårtot er to ting, mange forældre opbevarer til at gemme for at have små, fine minder. Med dette gavesæt, som er en oplagt gaveide til en fødsel, dåbsfest, navngivningsfest eller til den første fødselsdag, får du nu endnu finere muligheder for at opbevare de to ting.

Sættet indeholder ikke kun de to små, runde æsker i sølv, der medfølger nemlig også en fin sød og blød bamse, der slet ikke er til at stå for. På de to æsker med teksten "My first tooth" og "My first curl" er der plads til, at du kan indgravere et navn, hvilket jo oplagt kan være navnet på babyen. Mor og far vil elske dette sæt, og når baby bliver større, vil det være et hit at finde frem og tage med på en tur ned ad Memory Lane.

Gavesættet er en yndig og meget betænksom gave, som giver glæde til forældrene såvel som babyen hele livet.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder bamse, sølvæske til første hårlok samt sølvæske til første tabte tand
  • Material: 100% polyester
  • Mål: bamse 11 x 5,5 x 10 cm, æsker 4 x 1,5 cm
  • Bemærk: pakket ind i gaveæske, brug ikke specialtegn til indgravering
2020-12-06T02:40:06+00:00