Har du brug for hjælp?

Gavesæt med trøffelrisotto fra Nicolas Vahé

345 kr
Inkl moms
- +
En sand risnydelse à la Italien er denne lækre risotto med trøffelolie og svampe i en flot gaveæske, som du med stolthed kan servere for dine gæster. Tag på en kulinarisk rejse til Italien og lad dig fortrylle af den henrivende smagsoplevelse, som gemmer sig i denne gaveæske. Der er alt, hvad du skal bruge for at kreere dette lækre måltid og endda også flotte servietter til at dække op med.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Risotto er en skøn ret, som med denne gaveæske nu kan laves på ingen tid. Der medfølger alt, hvad du skal bruge for at tilberede den lækre svamperisotto med trøffelolie, i æsken er der endda også en pakke søde servietter, så du kan dække et flot bord, når vennerne skal imponeres med dine kogekundskaber.

Hvis du er på udkig efter den helt rigtige gave til en, der elsker italiensk mad, men som måske ikke selv er så ferm i et køkken, er denne lækre gaveæske perfekt. Den indeholder de specielle risottoris, hvid trøffelolie, trøffelstykker samt en appetizer med ekstra smag til din ret - så er der garanti for en vellykket middag. Selv om man selvfølgelig ikke får alt serveret med denne gave, kan det godt betale sig selv at yde lidt, inden man kan nyde, for denne risotto slår benene væk under de fleste.

Overrask en du holder af med denne flotte gaveæske! Den er perfekt som en værtinde- eller indflyttergave, og modtageren vil helt sikkert elske den lækre ret.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder risotto med svampe, appetizer med svampe, trøffelolie og servietter med stjerner
2020-12-02T07:13:19+00:00