Har du brug for hjælp?

Gavesæt med sæbechokolader

155 kr
(705 kr / kg) inkl. moms, plus forsendelse
DHL Express muligt
- +
Alene duften af de fortryllende fine chokolader får dig i den syvende himmel, og når sæberne kommer i badekarret opløses plejende kakao og sheasmør, der er lige til at dykke ned i og lade sig forkæle. Sæberne ligner til forveksling rigtige kager og fyldte chokolader og pynter flot på badeværelset. De er fremstillet af næsten udelukkende naturlige ingredienser og med masser af kærlighed. Giv dette gavesæt med sæbechokolader til en du holder af og lad vedkommende nyde luksus og wellness hjemme på badeværelset. En super lækker gaveide til konen eller kæresten, som garanterer ren nydelse.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Disse søde sæbechokolader er fyldt med kærlighed og plejende ingredienser og sørger for en skøn badeoplevelse næste gang der skal slappes helt af. De små kager og fyldte chokolader ser yderst appetitlige ud, og det er tydeligt at se, at de er fremstillet med kærlighed til detaljen. Forkæl en du holder af med de lækre sæber og lad vedkommende dykke ned i et velduftende skumbad, der efterlader huden silkeblød.
Sæbechokoladerne indeholder rene ingredienser af høj kvalitet, kakao, sheasmør, plejende olier og andre naturlige ingredienser, og hvert enkelt stykke sæbe er sammensat på en ganske særlig måde, der resulterer i en enestående forførende duftoplevelse. I æsken finder du duftvarianterne choko-orange, mokka og chocolate chip, vanille og chokolade.
Dette lækre gavesæt med sæbechokolader pynter på badeværelset og giver en helt speciel badeoplevelse næste gang, der er brug for lidt ekstra nydelse.

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 6 fyldte chokolader og kager, indeholder næsten udelukkende naturlige ingredienser, håndlavet med bl.a. sheasmør og kakao, leveres indpakket
  • Vægt: 4 x 30, 2 x 50 g
2022-08-09T18:34:29+00:00