Har du brug for hjælp?

Gavesæt: Body-to-body massagegel

239 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Har du brug for lidt kvalitetstid med din partner? Så forær ham eller hende dette erotiske body-to-body massagesæt, der nok skal sætte gang i soveværelset. En dejlig og fræk gaveide!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Mærk din partner på en ny og sensuel facon med dette erotiske body-to-body massagesæt. Det orientalsk inspirerede gavesæt indeholder to flasker, der skal blandes op med varmt vand, og tilsammen giver fire liters sensuel massagegel, der dufter at søde jordbær. Du må ikke snyde dig selv for den oplevelse, det er, med to kroppe, der glider hen over hinanden i en forførende leg. Allerede de japanske geishas benyttede sig af kropsgel for den sanselige nydelse, og nu kan du følge i deres fodspor med dette sæt, hvor det ikke kun er din hud, der bliver pirret, men også din fantasi.

En fræk og forførende gaveide til din partner, hvis i for eksempel har årsdag, eller bare som en overraskelse på jeres date night. Den velduftende massagegel gnides let ind i huden, så du altså ikke risikerer at jeres sengesæt eller sofa ender op som et fedtet mareridt. I kan ganske roligt slå jer løs med at udfordre hinandens kroppe, for med denne massagegel er der til timevis af nydelse.

Detaljer

  • Beskrivelse: erotisk massagegel med jordbærduft
  • Brugsanvisning: blandes med varmt vand
  • Kapacitet: 2 x 250 ml
  • Bemærk: giver opblandet ca. 4 liter i alt
2020-11-27T00:07:28+00:00