Har du brug for hjælp?

Gavepapir til fødselsdagsgaver

39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Måske den bedste indpakning til en fødselsdagsgave! Brug dette gavepapir til fødselsdagsgaver og overbring ønsket om en 'Happy Birthday' på bedste og festligste vis! Det vil uden tvivl være et sikkert hit hos fødselaren. Det glade og farverige design sørger for højt humør og den helt rigtige fødselsdagsstemning.

Other customers bought

Beskrivelse

Happy birthday to you, happy birthday to you' - det er lige netop budskabet på dette gavepapir. Med en klar og farverig baggrundsfarve, flotte balloner i forskellige farver og kurvede bogstaver i skiftende nuancer formidler indpakningen netop det, du vil sige.
Med dette gavepapir kan du pakke alle fødselsdagsgaverne passende ind, og mon ikke modtageren får et smil på læben ved synet af det fine papir? Dette gavepapir til fødselsdagsgaver er passende til både store og små.
Børnene kan lære at sige 'tillykke med fødselsdagen' på engelsk, og de voksne kan komme tilbage til barndommens legende lethed for en stund. Der er ikke noget, der siger fødselsdag og fest som glade farver og flotte balloner, så pak din gave ind i dette gavepapir, og sæt gang i fødselsdagsfesten allerede inden gaverne er pakket op.

Detaljer

  • Mål: 200 x 70 cm
2020-11-28T18:22:20+00:00