Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Gavepapir med hjerter

39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +

Kan leveres: PÅ LAGER

Gavepapir med hjerter er det helt rigtige valg, når du skal pakke en gave ind til kæresten eller en, du holder ekstra meget af. Med det romantiske design viser du blot ved hjælp af indpakningen, at du har hjertet på rette det helt rette sted!
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

I en jungle af tusindvis af mønstre, motiver og farver, kan det være svært at vælge det helt rigtige gavepapir, når du skal give en gave til en, du holder ekstra meget af. For at udstråle kærlighed, og for at give et indtryk af, at indholdet af gaven er noget, de kan glæde sig til at pakke op, er gavepapir med hjerter det sikre valg! En masse små søde og røde hjerter på en hvid baggrund er det helt rigtige design og motiv til en valentinsdagsgave, årsdagsgaven eller fødselsdagsgaven til din kæreste.
Gavepapiret er af høj kvalitet og sender med sit romantiske look et tydeligt budskab. Dette gavepapir sørger helt sikkert for, at man lægger mærke til netop din gave på gavebordet, og tilbage står bare spørgsmålet, om modtageren mon kan vente tiden an, før gaven må åbnes?
Med dette fremtrædende og dekorative gavepapir er et kort næsten overflødigt. Lad dette gavepapir med hjerter tale for sig selv, og send beskeden om, at denne gave er valgt med kærlighed.

Detaljer

  • Mål: 200 x 70 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-16T02:31:34+00:00