Har du brug for hjælp?
Fri levering fra 499,- kr. Sikker betaling Har du brug for hjælp? 8987 5508
10% rabat på vores julekalender med koden 🎁 EARLY10 🎁 10% rabat på vores julekalender
EARLY10

Gavepapir med fuglemotiv

39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +
Gør din gave til et syn for guderne! Pak din næste gave ind i dette gavepapir med fuglemotiv. Det glade og farverige gavepapir vil uden tvivl bringe glæde og smil på læben hos alle børn og barnlige sjæle allerede inden de har set, hvad der er i gaven. Farverne skiller sig ud, og ligeså gør gaven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.
  • Leveringstid 2-5 hverdage*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
  • *Levering af personlige produkter kan tage 1-2 dage ekstra
  • **Gælder ikke personlige produkter

Beskrivelse

Små, glade blomster, frodige, grønne æbler, paddehattesvampe og farvestrålende fugle på en lyserød baggrund gør dette gavepapir særligt velegnet til mindre børn eller eller den kreative veninde. De søde og naive tegninger gør det ikke nemt at rive papiret i stykker, men der er i hvert fald sørget for, at der bliver lagt mærke til netop din gave. Giv en du holder af hele to gaver med dette gavepapir med fuglemotiv: først forventningsglæde og derefter den rigtige gave, som gemmer sig under det dekorative og festlige papir. Giv en gave, som du selv ville blive glad for at få, også allerede inden du ved, hvad der er indeni den.
Sjældent har gavepapir fået så meget opmærksomhed og bragt så stort et smil frem på læberne, som dette fine gavepapir med fuglemotiv.

Detaljer

  • Mål: 200 x 70 cm

Anmeldelser

Write a review

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2018-11-18T22:50:18+00:00