Har du brug for hjælp?

Gavepapir med brede striber

39 kr
(28 kr / m) Inkl moms
- +
En god gave kræver også en passende indpakning. Dette stilfulde gavepapir med brede sorte og hvide striber passer til de fleste gaver og modtagere, og sørger for et elegant og stilrent look. Vær sikker på, at der bliver lagt mærke til lige netop din gave på gavebordet med dette flotte og klassiske gavepapir.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

En stilfuld gave til en stilfuld modtager kræver stilfuldt gavepapir. Hvis du leder efter klassisk, flot og unikt gavepapir, har du her det helt rigtige valg! De brede og enkle striber i sort og hvid gør gaven elegant at se på og falder i god jord hos langt de fleste. Lige meget hvilken anledning det er til, kan du ikke gå galt i byen med dette gavepapir. Om det er fødselsdagsgaven, julegaven eller gaven til chefen, så så kan dette enkle gavepapir med brede striber bruges!
Pak gaven ind, så striberne løber langs kanterne eller pak den ind, så de er mere skrå - kun fantasien og kreativiteten sætter grænser!
Kontrasten mellem de sorte og hvide striber skaber en nærmest hypnotisk effekt, så ingen kan få øjnene af den flotte gave, og nysgerrigheden vil først blive stillet, når gaven er pakket op, og indholdet er blevet afsløret. Alle øjne vil være på denne gave fra start til slut!

Detaljer

  • Mål: 200 x 70 cm
2021-01-26T10:12:15+00:00