Har du brug for hjælp?

Gaveæske med billedramme

Fra: 129 kr
Inkl moms
- +
Her er den perfekte gaveide, hvis du er inviteret til barnedåb, navngivningsfest eller fødselsdag. Gaven vil begejstre forældrene til babyen. Den er en lille æske, hvor der på ydersiden er plads til at indsætte fire billeder efter eget valg. Billederne skal være i størrelsen 6 x 6 cm. Æsken fås i lyserød eller lyseblå. Her kan babyen opbevare og samle på små, mindeværdige sager fra dens barndom gennem hele livet - æsken er altså en gave for livet!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når en baby kommer til verden er den en form for levende gave til alle omkring den - familie og venner, der alle helt sikkert er henrykte over, at der er kommet denne fantastiske, lille skabning til jorden. Derfor har vi for vane at fejre babyens ankommelse på alle måder - med fester, barnedåbe, navngivningsfester, fødselsdage, og babyshowere og sikkert på mange flere måder. Det betyder altså, at der skal nogle gode gaveideer på bordet.

Især som dåbsgave er det ofte gaver, der gives, som kan bruges igennem hele livet. Det kan denne gave også. Gaven fås i lyserød eller lyseblå og er en fin æske på ca. 10 x 10 cm, hvor der på ydersiden af æsken er plads til at indsætte fire forskellige billeder. Æsken kan babyen bruge resten af livet, for eksempel til at opbevare minder fra barndommen.

Detaljer

  • Varianter: lyserød og lyseblå
  • Beskrivelse: en æske med plads til fire valgfri billede i størrelsen 6 x 6 cm
  • Mål: ca. 10 x 10 cm

Detaljer

  • Varianter: lyserød og lyseblå
  • Beskrivelse: en æske med plads til fire valgfri billede i størrelsen 6 x 6 cm
  • Mål: ca. 10 x 10 cm
2020-12-02T20:54:48+00:00