Har du brug for hjælp?

Flere visninger

PÅ LAGER

Game Over toiletpapiret er den kække og sjove gaveide til den næste polterabend, hvor I alle sammen skal have en lille ting med til dagens hovedperson, for at sætte streg under at det nu er blevet hans tur til at blive gift. Om det skal bruges på selve dagen og aftenen for hans polterabend, eller om han tør gemme det til brylluppet og hænge det frem til konen, er selvfølgelig en beslutning han selv skal tage.

  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
39 kr
- +
Inkl. moms
  • Pakker sendes inden for 24 timer*
  • Fri levering fra 499,- kr.
  • 30 dages returret**
*Produktion af personlige varer kan tage lidt længere tid
**Gælder ikke personlige varer
Beskrivelse

Detaljer

Hvis du kommer med den her lille gave til bryllupsfesten, skal du lige være sikker på at du kender bruden godt nok til at vide at hun ikke bliver fornærmet over Game Over toiletpapiret. Hele 24 meter toiletpapir fyldt med en noget betuttet brudgom og en meget tilfreds brud. Hvis du synes at papiret er lidt for sjovt til at lade brudeparret bruge det efter toiletbesøg, så kan det jo passende bruges til at dekorere bilen på en fed og underholdende måde og få dem sendt af sted på en fantastisk bryllupsrejse.

Game Over toiletpapiret vil med sikkerhed give nogle gode grin til bryllupsfesten - især hvis I sørger for, at det er det eneste papir, der er på toiletterne. Så kan alle gæsterne få sig et godt grin når de alligevel sidder derude. Game Over toiletpapiret er en sjov lille spøg og skæmt-gave, der selvfølgelig har en ret så praktisk funktion. Men det er ikke bare en praktisk gaveide til brylluppet, det er også toiletpapir der er kækt designet med de klassiske toiletfigurer, som nu er klædt fint på til bryllupsfest og klart giver udtryk for deres følelser. Så hvis du er lidt nervøs for hvordan bruden tager det - så giv papiret til brudgommen på hans polterabend i stedet - der kan ikke være tvivl om at I nok skal få noget sjov ud af det.

Detaljer

  • Beskrivelse: toiletpapir i klar indpakning
  • Mål: 24 m
Anmeldelser
Indsend din bedømmelse
^2018-06-20T11:33:04+00:00