Har du brug for hjælp?

Gæstebog til brylluppet

215 kr
Inkl moms
- +
Forær denne flotte gæstebog til dine venners bryllup, så er du sikker på at give dem meget mere end bare en bog. For i denne bog vil alle gæsterne have mulighed for at skrive en personlig hilsen til parret på den store dag, og på den måde giver du dem en hel bog fyldt med dejlige minder, som de kan tage med sig og kigge i, når de har lyst.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Om du forærer denne smukke gæstebog den dag brylluppet står, til forlovelsesfesten eller til brudens eller gommens polterabend - så vil gæstebogen gøre lykke for parret på den store dag. Det er vigtigt at have en gæstebog til brylluppet, ikke bare, fordi dine gæster gerne vil have mulighed for at skrive en personlig hilsen til jer på selve aftenen, men også, fordi det betyder, at I har en hel bog fuld af minder, som I kan tage med jer, når festen slutter. Denne bog vil være med til at gøre den store dag endnu mere speciel.

Denne flotte gæstebog til brylluppet er smukt designet, så den ligner et puslespil, som er en fin metafor for det at leve sammen. Alle brikkerne skal pusles på plads og til sidst er det samlet og viser et helt og perfekt billede. I har hele 144 sider at lade alle jeres bryllupsgæster gå grassat på, med sjove og personlige hilsener. Det her er en gave der både vil give glæde til det kommende brudepar og deres gæster.

Detaljer

  • Beskrivelse: gæstebog med 144 sider
  • Titel/navn på omslag skrives manuelt
  • Materiale: lærredsomslag
  • Mål: 23 x 25 cm
  • Bemærk: navne på omslag skal du selv sørge for
2020-12-05T23:32:26+00:00