Har du brug for hjælp?

Fyrfadsstage med skål fra Philippi

595 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En fyrfadsstage og snackskål i ét er ikke bare hyggeligt, men også virkelig smart. Tænd fyrfadsstagen og fyld skålen op med nødder og snacks, og du har taget første skridt til en hyggelig aften på terrassen, i sommerhuset eller foran fjernsynet. Takket være sit praktiske og flotte design er det en gave, der vil vække glæde hos alle. 
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har du planlagt en hyggelig aften med veninderne på terrassen, eller en filmaften foran fjernsynet, så er den flotte fyrfadsstage med skål en hurtig vej til at skabe den rette stemning. Slut med snackposer på bordet. Tænd derimod lyset i stagen og fyld den omfavnende skål op med dine yndlingssnack.

Fyrfadsstagen er udformet af elegant blankpoleret krom. Lysestagen er placeret i midten med en kraftig glasramme, der holder flammen i live - også på terrassen. Oven på glasrammen er en blank, rundet kant, der danner et smukt tag over den underliggende snackskål. Formen leder tankerne i retning af et perfekt æbleskrog eller en omvendt paddehat. Fyld den med saltede nødder og lad den akkompagnere et koldt glas limonade på terrassen en varm sommeraften.

 I fyrfadslysets skær er der uanset årstid dømt hygge! Giv den kombinerede stage og skål som smuk gave til din venindes fødselsdag, eller som værtsgave sammen med værtens yndlingschips til den næste grillaften. Du kan også købe den til dig selv, så du er sikker på den rette belysning og en smuk anretning næste gang, du skal holde filmaften eller mødregruppe-komsammen.  

Detaljer

  • Materiale: blankpoleret krom og glas
  • Vægt: 1,13 kg
  •  
  • Mål: 22 cm
2020-11-27T15:16:42+00:00