Har du brug for hjælp?

Fuglehovedformet smykkeskrin

385 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Når man ser dette smykkeskrin, er man nødt til at kigge efter en ekstra gang, for det ligner et fuglekranie! Selvfølgelig er det ikke et rigtigt et, men det ligner til forveksling, og for at gøre det mere eksklusivt er spidsen af næbbet malet guld, så det passer til juvelerne, der gemmer sig inden i. En anderledes gaveide til alle, der er vilde med særlige eller specielle indretningsideer.

Other customers bought

Beskrivelse

Bare rolig, i forbindelse med fremstillingen af dette fine smykkeskrin er der ingen fugle, der har lidt overlast! Selv om det betagende kranium ser meget ægte ud, er det fremstillet af polyrestin, bedre kendt som kunststen. Det består lige som en normal æske af to dele, så det er bare at åbne næbbet, når du skal ind til smykkerne.

For at kraniet ikke skal blive for morbidt er det peppet op med en flot gulddetalje på den øverste del af næbbet, hvilket giver en god kontrast til den hvide kunststen. Da kunststen er yderst holdbart materiale, kan det flotte smykkeskrin holde i mange år.

Hvis du leder efter den helt rigtige gave til en, der er vild med tossede indretningsideer, og som ikke har noget imod at forarge sine gæster med spøjse detaljer i hjemmet, er dette anderledes smykkeskrin perfekt. Alle, der er trætte af de klassiske pyntegenstande og den typiske stil fra modebladene, vil elske at få dette fine smykkeskrin. Giv den i jule- eller fødselsdagsgave eller som en "bare fordi"-gave til din bedste veninde.

Detaljer

  • Beskrivelse: "fuglekranium" forgyldt næbspids, består af to dele, den øverste kan tages af, leveres i flot gaveindpakning
  • Materiale: polyresin (kunststen)
  • Mål: 19 × 6,5 × 6,5 cm
2020-12-02T07:54:38+00:00