Har du brug for hjælp?

Fritstående billedramme med indgravering

429 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Det er faktisk et lille kunstværk i sig selv denne smukke, fritstående billedramme, som kan fyldes med billeder fra mindeværdige øjeblikke på begge sider. Den tunge og stabile ramme af træ og metal kan desuden gøres til en helt personlig gave, for du kan vælge at indgravere navn, dato eller en kærlig hilsen på den ene side. En flot ramme, der passer i de fleste hjem.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne smukke ramme skal ikke hænges op, så hvis væggene allerede er fyldt med kunst og andre billeder, er denne gaveide perfekt. Den fritstående ramme kan betragtes fra begge sider, og der er masser af plads til at udstille ferie- og familiebilleder. Rammen er fremstillet af træ og metal og står stabilt, så bare roligt - den vælter ikke så let omkuld. For at sætte dine minder ind skal du bare skubbe træet ud af rammen, fjerne den lille skumgummi liste, og så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad rammen kan dekoreres med.

Hvis du ønsker at gøre den fine ramme til en ganske særlig og personlig gave, kan du vælge at indgravere en hilsen til modtageren på op til 55 tegn på den ene side - så er der ikke et øje tørt, når vedkommende pakker gaven op.
Den flotte ramme passer til mange anledninger, og dens stilrene ydre gør, at den også passer ind i langt de fleste hjem.

Detaljer

  • Beskrivelse: med indgravering på tværs på den ene side
  • Materiale: træ, metal, glas, skumgummi
  • Mål: ca. 27 x 22 x 4 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-12-02T19:53:54+00:00