Har du brug for hjælp?

Fotomålebånd

Fra: 135 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +
Et fotomålebånd er en sjov måde hvorpå du kan følge dit barns udvikling og er en rigtig god gaveide til f.eks dit barns eller barnebarns 18 års fødselsdag.  Det er også en rigtig sjov og god gaveide til nyfødte babyer og deres forældre, så de kan give deres barn en helt speciel gave på et senere tidspunkt.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Børn er rigtig søde, men de bliver desværre store alt, alt for hurtigt! Man ville mange gange ønske at det ikke gik så stærkt, men de kære små skal jo på et tidspunkt blive voksne. Hvorfor ikke dokumentere deres udvikling og give dem en rigtig sjov gave til deres 18 års fødselsdag? Med et fotomålebånd kan du give dem en særlig kreativ gave, der sætter dem i fokus. Princippet er enkelt: Du sætter små billeder ind i målebåndet og klipper det til, så det passer med barnets højde, og herefter har barnet sin livshistorie i billeder, der passer i højden, og da målebåndet er op til 2 meter langt, passer det også til børn og børnebørn, der virkelig har haft vokseværk i teenageårene.
Har du to børn eller tvillinger? Så er målebåndet til to den rigtige gaveide. Denne gaveide er en perfekt måde at give dit barn eller dit barnebarn en kreativ og helt personlig gave. Det vil helt sikkert være sjovt at se sig selv som både baby, barn og teenager på denne her måde!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem til 1 barn og til 2 børn
  • Mål: 2 m

Detaljer

  • Variant: til 1 barn
  • Mål: 2 m

Detaljer

  • Variant: til 2 børn
  • Mål: 2 m
2021-05-12T23:49:31+00:00