Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
Eller drag & drop
Quality of selected imagel

Foto i akrylblok

319 kr
inkl. moms, plus forsendelse
- +

Kan leveres: fra 09.01.

En helt ny måde at se et billede på - sådan vil du opleve det, når du ser dit foto i akrylblokken! Super skarpt og med dybde i billedet; den tykke akrylblok giver en virkelig fed effekt, lige meget hvilket motiv du vælger. Hvorfor ikke prøve noget nyt i stedet for en klassisk ramme? Denne gaveide er ny og spændende, så overrask en, du holder af, med et anderledes billede.

* Skal udfyldes

319 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Hold nu op, hvor ser det sejt ud! Gæsterne kommer til at måbe, når de ser, hvordan et normalt foto får en ganske særlig dybde gennem akrylglasset - og det endda uden 3D-briller eller andre gadgets. Det er måske svært at se, men den specielle højglansoptik får dit billede til at stråle, og du vil blive overrasket over, hvad sådan et stykke akryl kan gøre.

Vælg netop dit yndlingsfoto fra sidste ferie, eller en god fest, og forevig det på en ny måde. Billedet bliver printet på bagsiden af blokken og du kan betragte det forfra gennem den 2 cm tykke akrylblok eller fra siden, hvor du kan se, hvordan dit foto bliver brudt i glasset, hvilket giver en sej dobbelteffekt.
Akrylblokken kan holde til det meste, så der er ingen grund til at springe op, hvis den ryger på gulvet. Hvis du er på udkig efter en anderledes fotogave, er denne perfekt og helt sikkert en, der vil falde i god jord hos modtageren. En personlig gave, der egner sig til mange anledninger.

Detaljer

  • Beskrivelse: blokken tåler UV-lys, er brudsikker og formstabil
  • Materiale: akryl
  • Mål: 15 x 10,5 x 2 cm
2023-12-01T08:37:18+00:00