Har du brug for hjælp?

Forstørrelsesglas til smartphones

215 kr
Inkl moms
- +
En af de smarte ting ved en smartphone er, at man nemt kan se billeder eller videoer på skærmen. Men hvad nu hvis man gerne vil se dem lidt større? Så er dette forstørrelsesglas til smartphones et godt valg. Du kan aflaste øjnene, samtidig med du ser baby- og kattebilleder sammen med dine venner. En god gaveide til dine bedsteforældre!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Vil du også gerne se teksten lidt større? Selvføglelig kan man forstørre teksten på en smartphone, men så mister man jo pludselig resten af billedet. Vil man gerne se billeder eller videoer i stort og fuldt format og uden at skulle knibe øjnene sammen, så få fat i denne sjove gadget, som er et forstørrelsesglas til din smartphone! Den er nem at have med at gøre, og når du sætter din smartphone i holderen, kan du se skærmen - bare tre gange så stor!
Hvis din bedstemor ikke kan genkende jer på dine feriebilleder, eller du ikke helt kan se, hvad der sker i kattevideoen, så kan du med dette forstørrelsesglas få løst problemet. Samtidig gør det, at det er nemmere at se billeder og videoer sammen i en større gruppe. Kender du en, der hele tiden skal vise billeder og videoer på sin smartphone, så er her en gave, der kan anbefales!

Detaljer

  • Beskrivelse: egnet til næsten alle smartphones
  • Mål (indpakning): 56 x 37,5 x 25 cm
2020-11-25T19:58:04+00:00